Meer leads
via internet

Online Adverteren

Effectief online adverteren

Online adverteren levert veel meer klanten op. In vrijwel iedere branch begint het aankoopproces van de klant namelijk met het vergelijken van aanbieders. Omdat deze potentiële klant vaak met Google naar aanbieders zoekt worden enkel de bedrijven die bovenaan in Google staan vergeleken.
Ga ook online adverteren om direct een top positie in Google te realiseren!

Uit een studie van Chitika is gebleken dat 33% van uw potentiële klanten op het bovenste resultaat in Google klikken. De tweede positie krijgt gemiddeld 18% van de kliks, en de derde 11%. Alle resultaten die lager dan de vijfde positie staan krijgen niet meer dan 5% van de kliks.
Eigenlijk is het dus heel simpel; als u online nieuwe klanten wilt werven moet u minimaal in de top 5 van de zoekresultaten in Google staan.

Online Adverteren: Direct bovenaan in Google!
Met een effectieve Google-Adwords campagne staat u direct bovenaan. U betaalt dan een variërend bedrag voor iedere keer dat er op uw advertentie geklikt wordt. Wij richten de campagne echter zo in dat alleen potentiële klanten met een hoge aankoop-intentie uw advertentie te zien krijgen. Zo bent u verzekerd van een hoge (en vaak snelle) ROI.

 Meer weten? Kom vrijblijvend langs om uw mogelijkheden onder het genot van een lekker kopje koffie door te spreken!

Succescase
Samen met Erotishop hebben we gekeken naar verschillende manieren om meer sales te genereren en meer traffic (bezoekers) te realiseren voor erotishop.nl (erotische webshop). Naar aanleiding van ons passende voorstel op maat hebben we besloten om de focus om AdWords, SEO en social media te leggen. Binnen drie maanden was het bezoekersaantal hierdoor verviervoudigd!

Weten wat u kunt bereiken?

Wilt u weten wat u kunt bereiken door online te adverteren? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Uw naam

Uw e-mail

Uw telefoonnummer

Uw website

Evt. opmerking