Zelf aan de slag?

Ook dan helpen wij u graag!

Nieuws & Tips van DMTP Marketing

Welkom op het Nieuws & Tips gedeelte van onze website! Onze missie is het helpen van ondernemers, ook ondernemers die zelf met een website aan de slag willen gaan. Daarom hebben wij deze sectie in het leven geroepen. Hier plaatsen wij handige tips voor uw eigen website en delen wij het laatste nieuws van zowel ons bedrijf als de laatste trends in de marketingwereld.

Wij streven ernaar u zo goed mogelijk te helpen. Heeft u naar aanleiding van het lezen van één van onze posts een vraag of opmerking? Dan kunt u een reactie plaatsen onder het betreffende blog. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren! We hebben bewust gekozen deze reacties openbaar te maken, zodat ook andere lezers kunnen leren van uw vraag.

De online wereld is constant in beweging. Door het opstapelen van nieuwe technologieën, nieuwe algoritmes van Google en nieuwe trends onder internetters moeten websites bijna nonstop worden blijven aangepast. Nu is dit natuurlijk erg tijdrovend en er is een grote kans, dat als u zelf uw website maakt en bij gaat houden, u daar geen tijd voor gaat hebben. Daarom hebben wij enkele algemene artikelen over online marketing geschreven. Daarin staan verschillende basis tips die niet enorm zullen veranderen en belangrijk zullen blijven.

Heeft u echter meer tijd om uw website aan te passen en te blijven updaten, lees dan onze expert artikelen eens door. Hierin staan tips die meer tijd kosten en vaak lastiger zijn om te implementeren, maar wel voor meer resultaat zorgen.

Een goed resultaat begint met een goede bak koffie!

Enkele algemene tips die wij u nog willen meegeven zijn deze: een goed resultaat start altijd met een lekkere kop koffie of een rustgevend kopje thee, plan tijd in voor uw SEO-werkzaamheden zodat u er ook echt aan toe gaat komen en laat anderen uw website kritisch bekijken.

Bedenk goed dat een hoge positie in Google verwerven veel tijd en werk kost. Maar; hard work does pay off! Als u onze tips volgt, tijd neemt om de stappen goed te doorlopen en uw website optimaal inricht zal het resultaat verbluffend zijn.