Strategisch
marketing advies

Strategisch Advies

Strategisch marketing advies

U kunt meer zijn dan een naam en een logo. Wij specialiseren ons in branding, waarmee wij uw merk tot een idool voor uw doelgroep maken.

En dit aspect nemen wij bij iedere marketing communicatie-uiting mee. Met DMTP Marketing onderscheiden wij ons door naast het behalen van uw marketingdoelstellingen op een creatieve en moderne manier aan de branding van uw bedrijf bij te dragen.

Bent u opzoek naar een frisse blik, die zonder tunnelvisie een voorstel voor uw marketingcampagne kan doen? Een marketingbureau dat op de hoogte is van de laatste marketingcommunicatie mogelijkheden en deze op een unieke manier voor uw merk in kan zetten?

Dan bent u bij DMTP Marketing aan het juiste adres. Neem contact met ons op en sta versteld van onze pitch.

De kracht van DMTP Marketing

Geen tunnelvisie, wel alle kennis. Wij denken outside the box om tot unieke, verrassende resultaten te komen.

Wij kennen alle nieuwe mogelijkheden op marketing-communicatie gebied.

Heeft u al een bepaalde doelstelling? Wilt u enkel en alleen een specifieke doelgroep bereiken? Wat uw wensen ook zijn, bij ons bent u aan het juiste adres.

Naast het strategische aspect kunnen wij erg veel promotiemiddelen in eigen huis ontwikkelen.

Voor iedere klus en voor ieder vraagstuk kennen wij een specialist op het gebied. Momenteel werken wij bijvoorbeeld veel samen met Nykamp Nyboer.
Zo bent u altijd verzekerd van hoge kwaliteit.

Een greep uit onze ervaring

Centraal Beheer Achmea

Wij hebben een uitgebreid marketing- en communicatie-onderzoek voor Achmea Zorgverzekeringen uitgevoerd, waarbij gekeken is naar de trends en ontwikkelingen, externe stakeholders, interne communicatie en een concurrentie-analyse.
Op basis van dit onderzoek hebben wij een viertal zeer realistische toekomstscenario’s geschetst.

Continental Banden Groep

Voor de zakelijke markt van CBG hebben wij een adviesrapport geschreven welke voor een groot deel op online media gericht was.
Hierbij zijn een groot aantal kansen en unieke concepten genoemd om een grote groei op de zakelijke markt te realiseren.
Daarnaast hebben wij een website-analyse voor de zakelijke markt uitgevoerd.

ASCOM

Vanuit studentenbureau Scompany hebben wij een grote marketingcommunicatie opdracht voor Ascom uitgevoerd. Hierbij stond de positionering van haar services, de communicatie naar de klant en de interne communicatie centraal.
Wij zijn tot een passend concreet advies gekomen.

DAPEPPA

Dapeppa was een nieuw bedrijf dat een plaats op de markt zocht.
Na een uitgebreid positioneringsonderzoek hebben wij op strategisch niveau een passend advies gegeven over de tone of voice, klantbelofte en analyse van markten met de grootste kans van slagen.

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?

Gebruik dan het formulier hieronder om met ons in contact te komen.

Uw naam

Uw e-mail

Uw telefoonnummer

Bedrijfsnaam

Omschrijving van de opdracht